Koira leikki piilosta – masentui kun omistaja löysi sen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vine-sovelluksesta monille tutuksi tullut Patrick Barnes kuvaa hänen koiransa Quincyn kanssa hauskoja videokoosteita Instagram-tilille. Nyt mies on jakanut videokoosteen hänen ja koiran yhteisestä leikistä, kun he ovat päättäneet leikkiä asunnon sisällä piilosta.

Monet koirat rakastavat omistajansa kanssa leikkimistä. Yleensä leikkeihin kuuluu purulelun vetäminen, noutaminen, juokseminen ja painiminen. Quincyn lempileikki on kuitenkin melko poikkeuksellinen sillä se pitää eniten piilosilla olemisesta.

Videolla nähdään miten koira yrittää löytää itselleen hyviä piilopaikkoja. Aina kun mies löytää Quincyn piilosta, koira lähtee juoksemaan ja etsimään uutta piilopaikkaa. Koiran ja miehen seikkailut kiinnostavat ja huvittavat monia, ja mies onkin saanut kanavalleen jo yli 296 tuhatta seuraajaa.

Hide and seek w/ my dog @quincyvines Snapchat ➡️peebasaur

A post shared by Patrick Barnes (@patrickbarnesvine) on