Leijona näki saippuakuplan – säikähti pahanpäiväisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet saaliseläimet pelkäävät suuria petoeläimiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö petoeläimillä olisi pelkoja. Verkossa on nähty hauskoja esimerkkejä siitä miten suuret eläimet ovat pelästyneet pieniä jyrsijöitä. Tällä kerralla videolla hämmästyttää leijona, joka säikähtää saippuakuplaa.

Videolla nähdään miten leijonan aitaukseen on puhallettu saippuakupla. Leijona alkaa heti lähestyä kuplaa ja se näyttää olevan hyvin kiinnostunut ilmassa leijailevasta uudesta näystä. Kun kupla osuu maahan, se hajoaa ja katoaa leijonan näkyvistä.

Maassa katoava kupla säikäyttää leijonan pahanpäiväisesti ja saa kissapedon poistumaan paikalta. Verkossa on nähty aiemminkin esimerkkejä siitä miten eläimet ovat pelästyneet ja hämmästelleet taikatemppuja, joissa jokin herkku taiotaan heidän silmiensä edessä katoamaan. Saippuakuplan katoamisella näyttäisi olleen samanlainen vaikutus leijonaan.