Liam Payne paljasti – Cheryl Cole oli jättää hänet puhelimessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändin jälkeen soolouralle lähtenyt Liam Payne on aiemmin kertonut olleensa jo 14-vuotiaasta saakka ihastunut Cheryl Coleen, jonka hän viimein tapasi The X Factor -ohjelman kuvauksissa vuonna 2008. Tällä hetkellä 23-vuotias Liam Payne seurustelee 33-vuotiaan Cheryl Colen kanssa, ja pariskunnalla on yhteinen Bear-niminen poika.

Liam Payne on paljastanut Daily Mail -lehden mukaan, että Cheryl Cole oli ollut aikeissa päättää heidän juuri alkaneen romanssin jo hyvin lyhyen tapailemisen jälkeen. Paynen oli pitänyt suostutella puhelimessa naista vielä yrittämään ja olemaan kärsivällinen. Pariskunnan painolastina oli varsinkin suhteen alkuaikoina iso ikäero ja siitä johtuva mediahuomio.

Liam Payne oli kuitenkin onnistunut rauhoittelemaan naisen ja saanut hänet jatkamaan suhdetta. Payne on kertonut, että yksi hänen tulevalla levyllä olevista kappaleistaan kertoo juuri tästä tilanteesta ja puhelinkeskustelusta, joka oli päättää heidän suhteensa.