Marilyn Manson palkkamurhaajana uutuuselokuvan trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marilyn Manson tunnetaan parhaiten kohuttuna rocktähtenä, mutta mies on myös näytellyt pienissä rooleissa elokuvissa ja televisiossa. Hän on kerännyt kiitosta muun muassa roolistaan Sons of Anarchy -sarjassa, jossa hän näytteli uusnatsi Ron Tullya.

Manson on mukana myös tulevassa Let Me Make You a Martyr -elokuvassa, jossa hän näyttelee Pope-nimistä palkkamurhaajaa. Mies nähdään elokuvan trailerissa ilman hänen tunnusomaisia meikkejään ja pitkiä hiuksiaan.

Let Me Make You a Martyr -elokuva kertoo sisaruksista, jotka yrittävät murhauttaa väkivaltaisen adoptioisänsä. Elokuvan päärooleissa nähdään Mansonin ohella Sons of Anarchy -sarjasta tunnetut Mark Boone Junior ja Niko Nicotera.

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on ehtinyt työskentelemään viime aikoina myös uuden musiikin parissa. Tähden uusi Heaven Upside Down -levy tullaan julkaisemaan tämän vuoden heinäkuussa.