Mies pelasti hanhen – lintu ei suostunut enää poistumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies löysi hanhen kun se oli vasta pieni poikanen. Emo oli jostain syystä hylännyt sen, minkä vuoksi Mike Jivanjee päätti ottaa pikkuisen suojiinsa. Jivanjee hoiti hanhea ja antoi sille nimen Kyle. Pelastamisen jälkeen mies ei ajatellut, että saisi hanhesta lemmikin, mutta lopulta hanhi ei halunnut enää jättää miestä.

Kyle-hanhi on todella uskollinen lemmikki Mike Jivanjeelle ja seuraa miestä joka paikkaan. Hanhi kulkee miehen mukana aina kaupungilla ja on kaikkien paikallistenkin rakastama. Mihin ikinä mies ja hanhi menevätkään kaikki haluavat aina napata suloisesta Kylestä kuvia.

Jivanjee kertoi Inside Editionille antamassaan haastattelussa, että hanhi käyttäytyy aivan kuin se olisi koira. Hanhi on Jivanjeen paras ystävä, jonka kanssa mies käy syömässä ravintolassa, hoitaa kaupungilla asioita ja käy jopa veneilemässä niin, että lintu lentää veneen vieressä ja seuraa miestä uskollisesti.