Voi suloisuus! Koiranpentu nukahti kesken leikin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harva asia on yhtä hellyttävä ja suloinen kuin pieni karvainen koiranpentu. Söpöys nousee vielä korkeammalle tasolle kun pentu on unelias ja joutuu pinnistelemään pysyäkseen hereillä. Nyt YouTube-videolla nähdään miten pentu nukahti yllättäin jopa kesken vauhdikkaan leikin.

Koiranomistaja on kuvannut Gordo-nimistä koiranpentuaan videolle kun he ovat leikkineet. Ihminen kiusoittelee pentua kädellään ja pentu ikään kuin painii pelkän käden kanssa. Alle minuutin leikin jälkeen koira kuitenkin jo väsyy ja alkaa luovuttamaan. Ei mene kuin pari sekuntia niin Gordo onkin jo sikeässä unessa.

Koiranpennut tarvitsevat paljon unta ja uneenvaipumista vastaan voi olla vaikea taistella silloin kun uni yllättää. Pennut nukahtelevat monesti omituisiin paikkoihin ja asentoihin ja saattavat ummistaa silmänsä videosta päätellen jopa kesken vauhdikkaan leikin.