Zoe Saldana ei usko dieetteihin – vartalosta ei uskoisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias näyttelijä Zoe Saldana on näytellyt muun muassa Colombiana ja Avatar -elokuvissa. Saldanalla on kolme lasta, jotka kaikki ovat iältään alle kaksivuotiaita. Saldana synnytti vuonna 2014 kaksoset Bowien ja Cyn, ja uusimman tulokkaan Zen-pojan helmikuussa.

Zoe Saldana on todella kadehdittavan upeassa kunnossa naiseksi, joka on synnyttänyt kolme lasta, ja jonka edellisestä synnytyksestä on vain kuukausia aikaa. Zoe Saldana saa kiittää vartalostaan hyviä geenejä ja terveellisiä elämäntapoja, koska dieetteihin nainen on sanonut suhtautuvansa hyvin epäilevästi.

Zoe Saldana kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hän ei usko dieetteihin eikä herkuttelupäiviin. Nainen kertoi pitävänsä vartalostaan huolta niin, että hän yrittää syödä koko ajan mahdollisimman monipuolisesti ilman, että kieltäisi itseltään mitään. Naisella ei tällä hetkellä ole sanojensa mukaan aikaa treenaamiselle kolmen pienen lapsen perässä juostessaan, minkä vuoksi hän yrittääkin keskittyä enemmän terveellisesti syömiseen.

Taking a break for a play date 💚 #bts #gotgv2 #pressday

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on