Harry Stylesin haastattelulle nolo käänne – juontaja kysyi Taylor Swiftistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

One Direction -poikabändistä julkisuuteen noussut Harry Styles julkaisi taannoin ensimmäisen sooloalbuminsa. Nyt tähti on avannut sanallista arkkuaan aiheen tiimoiltaan BBC 1 -radiokanavan haastattelussa. Se sai kuitenkin nolon käänteen juontajan tivatessa häneltä erään kappaleen taustoista.

Harry Stylesin levyn Two Ghosts -kappaleen on epäilty kertovan hänen ex-tyttöystävästään, poptähti Taylor Swiftistä. The Breakfast Show -ohjelman juontaja Nick Grimshaw päättikin kysyä laulajalta suoraan, onko tämä totta. Styles kuitenkin vältteli suoran vastauksen antamista, anellen jopa managerinsa Jeffrey Azamoffin apua.

– Kappale ei mielestäni kaipaa juurikaan selityksiä. Auta minua, Jeffrey… Luulenpa että se, tiedäthän, joskus asiat muuttuvat, etkä voi tehdä kaikkia samoja asioita ja joskus kaikki on vain erilaista. Tiedäthän?, Harry selitteli hermostuneena.

Laulajan ympäripyöreän vastauksen jälkeen Grumshaw laittoi kappaleen soimaan, ja totesi sen kertovan Taylor Swiftistä. Harry Styles vastasi tähän ei-huudolla.

Two Ghosts -kappaleessa lauletaan muun muassa punaisista huulista ja sinisistä silmistä, minkä tähden fanit ovat epäilleet viittaavan Taylor Swiftiin. Kappaleen sanoissa on myös viittauksia Swiftin Harry Stylesistä kertovaan Style-kappaleeseen.

Harry Styles ja Taylor Swift seurustelivat muutamien kuukausien ajan vuosina 2012 – 2013. Suhde oli runsaasti esillä mediassa, eikä tähtien ero sujunut riidoitta.

 

WHAT KIND OF SORCERY IS THIS!! MAJOR HAYLOR FEELS #taylorswift #harrystyles #haylor #style #1989 #twoghosts

A post shared by Jessica (@forevertay89) on