Hilary otti uuden pennun – ei saa käydä enää vessassakaan yksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Hilary Duff tuli tunnetuksi hittisarjan Lizzie McGuirena, kun hän nousi Disneyn lapsitähdeksi. Viime aikoina häntä ei ole juuri menestystuotannoissa nähty, ja Hilary onkin keskittynyt pääasiassa perhe-elämään, joka on ollut melko tuulista.

Nyt Hilary Duff on ottanut perheeseensä uuden pörröisen perheenjäsenen ostaessaan suloisen koiranpennun. Koirat vaativat todella paljon huomiota varsinkin pentuina, minkä Duff on saanut viime päivien aikana hyvin huomata.

Perheenäiti on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan yli 7,5 miljoonalle seuraajalleen kuvia suloisesta Momo-nimisestä koiranpennusta, jonka hän on pelastanut eläinsuojasta. Momo on hyvin kiintynyt uuteen omistajaansa eikä se anna naisen käydä edes vessassa rauhassa vaan asettautuu silloinkin mukavalle kerälle laulajan nilkkoihin laskettuihin housuihin.

Can't even pee without this stalker finding me

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Meet Momo ❤️ @loveleorescue thank you for this sweet addition ❤️💔❤️💔 #rescuepup #chug

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

💭

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Momo doesn't know my dress is @themarcjacobs 😳 @youngertv #season4

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on