Huippumallin neuvo: ”Älä karista raskauskiloja nopeasti”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle Macpherson tunnetaan myös nimellä The Body, jonka nainen sai oltuaan toituvasti Sports Illustrated -lehden vuosittaisessa uimapukunumerossa mallina. Nyt hän haastatteli mallikollega Rosie Huntington-Whiteleya, joka odottaa ensimmäistä lastaan.

Elle neuvoi Rosielle Daily Mail -lehden mukaan miten hänen tulisi toimia synnytyksen jälkeen painonpudotuksen suhteen. Elle toivoi, että Rosie ottaisi oman aikansa raskauskilojen karistamisessa siitä huolimatta, että paineet mallialalla oleville naisille ovatkin synnytyksen jälkeen kovat.

Elle laihdutti itse raskauskilonsa ensimmäisen synnytyksen jälkeen vain kolmessa viikossa ja kertoi, että hänen tapansa oli todella epäterveellinen eikä hän toistanut samaa virhettä muiden lastensa kohdalla. Elle myönsi, että hän itse oli huonona esimerkkinä muille naisille eikä haluaisi kenenkään toimivan tuoreena äitinä samoin.