Koira rakastaa makoilla katolla – silminnäkijät ihmeissään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Texasin Austinissa sijaitsevalla asuinalueella saattaa törmätä yllättävään näkyyn. Erään omakotitalon katolla päivystää usein koira, joka tarkkailee ohikulkijoita ja tervehtii heitä haukkumalla.

Kyseessä on Allie ja Justin Lindenmuthin omistama Huckleberry-koira. Eläin on erittäin mieltynyt kotinsa katolla oleskelemiseen, ja onkin siitä syystä herättänyt huomiota niin naapurustossaan kuin sosiaalisessa mediassa.

Lindenmuthien on jopa täytynyt laittaa pihaansa kyltti, jossa ohikulkijoita kehotetaan olemaan ihmettelmättä asiaa. Kyltissä Huckleberryn kerrotaan olevan aivan kunnossa, eikä se hyppää katolta alas ellei joku esimerkiksi houkuttele sitä ruoalta.

Kattokoiraksi kutsutulla Huckleberryllä on myös oma Instagram-tilinsä. Sieltä muun muassa selviää, että koira pääsee katolla takapihalla olevan matalan kohdan kautta. Vasta taannoin perustetulla tilillä on jo kymmeniä tuhansia seuraajia.

 

My happy place💙#hucktheroofdog

A post shared by Huckleberry (@hucktheroofdog) on

And this is how it happens, friends #hucktheroofdog

A post shared by Huckleberry (@hucktheroofdog) on