Näin naiset ajattelevat miehistä, jotka haluavat vähemmän meikkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkitrendien saralla on näkynyt jo pitkään Instagram-meikiksi kutsuttu trendi, jossa naiset käyttävät paljon meikkiä, tekevät paksut kissamaiset rajaukset silmiin, piirtävät kulmakarvansa tummiksi ja käyttävät näyttäviä ripsipidennyksiä. Trendi on kaikkea muuta kuin luonnollinen, minkä vuoksi moni mies onkin sanonut sosiaalisessa mediassa, että naiset käyttävät liikaa meikkiä ja valehtelevat meikin avulla.

Nyt meikkaamista rakastavat naiset ovat kertoneet, minkä vuoksi heitä ärsyttää se, että miehet väittävät pitävän vähemmän meikkaavista naisista. Asiasta videolla keskustelevien naisten mukaan miehet kertovat pitävänsä luonnollisesta kauneudesta, mutta he eivät tiedä miten paljon naiset ovat todellisuudessa nähneet senkin meikkityylin eteen vaivaa.

Moni mies kertoo pitävänsä luonnollisesta kauneudesta, mutta täysin meikittömien naisten kohdalla he kuitenkin saattavat olla taas eri mieltä. Naisten kuuluisi saada olla meikkaamatta tai meikata juuri niin kuin he itse haluavat, koska he meikkaavat kuitenkin pääosin vain itseään varten.