Ozzyn ja Sharonin aviokriisi ohi – uusivat häävalansa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ozzy Osbournen ja hänen vaimonsa Sharonin avioliitto oli ajelehtia karille kun Ozzy jäi kiinni pettämisestä. Parin luultiin jo hetken ajan eronneen kunnes Sharon vahvisti, että hän on antanut Ozzylle anteeksi, ja he jatkavat elämää edelleen yhdessä eteenpäin.

Sharon Osbourne kommentoi aiemmin, että hän ei antanut Ozzylle anteeksi helposti vaan miehen tuli antaa sovinnon ylläpitämiseksi naiselle suuseksiä kolme tuntia joka päivä. Nyt pariskunta on viimein halunnut jättää aviokriisinsä taakseen ja jatkaa elämäänsä uudelleen vahvana avioparina, minkä vuoksi Ozzy ja Sharon päättivät uudistaa häävalansa.

Sharon ja Ozzy ovat olleet naimisissa 35 vuotta, ja nyt he uudistivat perheen kesken intiimissä tilaisuudessa häävalansa. Paikalle oli kutsuttu The Sun -lehden mukaan perheen lisäksi vain heidän lähimmät sukulaisensa ja ystävänsä juhlistamaan romanttista hetkeä.