Scott Disick iski nuoren kaunottaren – treffeillä Bella Thornen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Scott Disick on kertonut avoimesti, että hän on seksiaddikti. Mies huusi asian tilanteessa, jossa hän oli jälleen jäänyt kiinni huolettomista naisseikkailuistaan. Disick on jo kauan yrittänyt hurmata lastensa äitiä Kourtney Kardashiania takaisin, mutta useiden virheliikkeiden jälkeen mies näyttää viimein antaneen periksi.

33-vuotias Scott Disick on nyt alkanut julkisesti deittailemaan muita naisia. Hän on People Magazine -uutisten mukaan käynyt juuri treffeillä myös nuoren näyttelijäkaunottaren kanssa. Disick vei 19-vuotiaan Bella Thornen ensin ravintolaan illalliselle, minkä jälkeen kaksikko oli jatkanut iltaansa The Peppermint Club -yökerhossa.

Kourtney Kardashianin lasten isä Scott Disick on ollut vaihtelevasti viime vuosien aikana suhteessa Kourtneyn kanssa ollessaan yhteisten lasten vuoksi luonollisestikin hyvin läsnä perheen arjessa. Nyt mies näyttäisi kuitenkin siirtyneen eteenpäin alettuaan tapailemaan muita naisia.