Vainoaja tunkeutui Amber Rosen kotiin – oli tuntikausia sisällä tähden nukkuessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen malli Amber Rose on joutunut pelottavaan tilanteeseen kotonaan Los Angelesin San Fernando Valleyssa. Vainoaja oli tunkeutunut tähden kotiin hänen nukkuessaan ja viettänyt talossa tuntikausia.

Tuntematon mies oli murtautunut Rosen kotiin ikkunan kautta aamuyöstä. Hän oli ollut talossa neljän tunnin ajan. TMZ-sivuston mukaan tunkeutuja oli ollut talossa vielä silloin, kun tähden avustaja heräsi valmistamaan aamupalaa.

Murto ilmeni Amber Roselle hänen huomattua rikotun ikkunan. Tähti tarkisti turvakameran videon, ja näki miehen murtautuvan hänen kotiinsa ja poistuvan myöhemmin paikalta. Tunkeutuja ei ollut varastanut mitään tähden kotoa.

Tapahtumahetkellä talossa nukkuivat Amber Rosen lisäksi hänen äitinsä, poikansa, avustajansa ja henkivartijansa. Los Angelesin poliisit tutkivat parhaillaan tapausta.