Latinokaunotar Valeria Orsini tyrmäävässä bikinikunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan on koko ajan enemmän tulijoita kuin sinne mahtuu, mutta silti kuumia A-sarjan malleja ilmestyy vain harvakseltaan. Parhaillaan jalansijaa mallimaailmassa yrittää saada kolumbialainen fitness-kaunotar Valeria Orsini, joka nousi otsikoihin muutaman kerran jo viime vuonna.

Nyt Valeria kuvattiin nauttimassa auringosta Miamissa hotellinsa uima-altaalla. Pienissä bikineissä aurinkoa palvoneella povipommilla oli seuranaan ystävänsä Tao Wickrath.

Kolumbialaisella Valeria Orsinilla on sukujuuria lisäksi myös Italiassa ja Puerto Ricossa. Hän on viime aikoina ryhtynyt saamaan enemmän suosiota myös sosiaalisessa mediassa. Aika näyttää pääseekö kaunotar nousemaan mallitaivaan kiintotähdeksi vai unohdetaanko hänet parissa vuodessa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash