Arrow-sarjan tähti Ninja Warrior -radalla – huikea suoritus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arrow-televisiosarjassa miljonäärisuvun perijä Oliver Queen palaa kotikaupunkiinsa ja ottaa korruptoituneessa kaupungissa oikeudet omiin käsiinsä. Oliver Queenia sarjassa esittävä näyttelijä Stephen Amell on joutunut rooliaan varten treenaamaan paljon ja pysymään fyysisesti hyvässä kunnossa.

Nyt Amellin fanit saivat nähdä todellista herkkua, kun he pääsivät näkemään sankarin tositoimissa. Stephen Amell osallistui American Ninja Warrior -kisaan ja suoritti vaikean este- ja temppuradan yleisön edessä. Amell sai radan näyttämään jopa helpolta onnistuessaan niin vaivattomasti jokaisesta videolla näkyvästä esteestä.

Stephen Amell todisti suorituksellaan, että hänessä on todellista supersankaripotentiaalia. Näyttelijä on suorittanut Arrow-sarjan kuvauksissa suurimman osan omista stunteistaan itse, mikä käykin upesti ilmi siinä miten hyvä kehonhallinta ja voimantuotto miehellä on.