Varoitus! Facebook-virus leviää raiskaussuojan varjolla

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin sosiaalinen media Facebook on täydellinen alusta levittää erilaisia huijauksia ja viruksia, mutta viime aikoina niiden määrä on ollut vähenemään päin. Parhaillaan Facebookissa leviää kuitenkin nopeasti harvinainen suomenkielinen virus, jota ei tule missään nimessä klikata.

Päivityksessä ollaan kertovinaan suojasta, jota naiset käyttävät raiskauksilta suojautuakseen, mutta linkin takaa paljastuu kuitenkin jotain aivan muuta. Kohdesivu on nimittäin sellainen, että se levittää linkkiä automaattisesti edelleen viruksen tavoin, vaikka käyttäjä ei itse haluaisi jakaa linkkiä edelleen.

Kaikkia muitakin Teespoon-osoitteen sisältäviä linkkejä tulee välttää, koska liikkeellä on myös muita samanlaisia huijauksia. Yhteistä niille on, että houkuttelevalta näyttävän linkin kohdesivu jakaa itse itseään käyttäjän tietämättä tämän aikajanalla.