Juopunut mies yritti seisoa kananmunan päällä – mikä voisi mennä pieleen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Humalaiset ihmiset saavat mitä kummallisimpia päähänpistoja. Osa juopottelevista toteuttaa itseään alastomana hilluen, toiset kiipeilevät kiellettyihin paikkoihin ja jotkut luulevat olevansa kaikessa voittamattomia. Esittelemme seuraavassa Vuoden känniääliö -palkinnon lunastavan herran.

LAD Bible -sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään humalaisen miehen taidonnäyte siitä, kuinka seistään yhdellä jalalla raa’an kananmunan päällä. Kyllä, juopunut herrasmies todellakin kuvittelee, että pystyy tasapainoilemaan keittämättömän kananmunan päällä. Jo pelkkä kananmunan maahan asetteleminen näyttää hankalalta koekaniinin tukevan humalatilan takia.

No, mikäpä voisi mennä tässä kohtaa pieleen? Kun ilmassa on kaikki katastrofin ainekset, voi jokainen kuvitella loput tapahtumista ilman, että katsoisi edes videota loppuun. Laitamyötäisessä oleva mies menettää tasapainonsa ja kaatuu kasvot edellä kananmunaan. Yllätys!

Trying to stand on an egg when drunk. What could possibly go wrong?

Publié par LADbible Australia sur dimanche 21 mai 2017