Karhu yllätettiin ruokavarkaista – sisukas nainen pelotteli pedon ulos!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen nainen kohtasi osavaltionsa kansalliseläimen, eli karhun omassa autotallissaan. Mesikämmen mussutteli tyytyväisenä tallissa ollutta koiranruokaa. Nainen päätti häätää kontion pois omin voimin.

LAD bible on julkaissut videon, jolla nähdään autotalliin tunkeutunut karhu. Koosta päätellen nallukka ei ole vielä täysikasvuinen, ja se on hoksannut helpon keinon vatsansa täyttämiseen. Karvainen villieläin syö koiranruokaa, eikä suostu päästämään pussia paikoilleen edes silloin, kun talon omistaja päättää jahdata sen ulos.

Videon kuvannut sisukas nainen hekottelee ja huutaa karhulle. Ruskea petoeläin hylkää revityn koiranruokapussin ja jää kurkistelemaan kulman taakse uutta tilaisuutta päästä herkuttelemaan. Naisen koira haukkuu taustalla, kun rohkea talonomistaja puolustaa reviiriään itse.

Woman Confronts Hungry Bear

It takes some guts to chase a hungry bear out of your garage 🐻 👏

Publié par LADbible sur dimanche 21 mai 2017