Masturbointiväline miessotilaille – kestävä ja turvallinen

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksivälineitä kehittelevä Brian Sloan on mies, jonka hyppysissä on valmistunut esimerkiksi maailman ensimmäinen suihinottokone. Nyt samainen herra on tuomassa markkinoille seksivälineen armeijan harmaissa aikaansa viettäville miehille.

Omatoimiseen rakkauteen tarkoitettu Lifetime Silicone Stroker on seksiväline, jonka kerrotaan olevan ennennäkemättömän kestävä ja hygieeninen. Onanointiväline on tarkoitettu nimenomaan sotatoimissa olevien miesten iloksi. Brian Sloan jakaa 300 ensimmäistä seksivälineen mallikappaletta ilmaiseksi testimielessä.

Noin 75 euroa maksava miesten mastrubointiväline on testattu äärimmäisissä olosuhteissa. Se kestää lämpötilanvaihteluita, kovia otteita sekä pysyy käyttökelpoisena pidempään. Välineen on kerrottu peittoavan kaikki aiemmat tekovaginat.