Miley Cyrus liikuttui lavalla – kyynelehti esityksensä jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi hetki sitten uuden Malibu-nimisen kappaleen, joka on otettu todella hyvin vastaan. 24-vuotias tähti esitti kappaleen ensimmäistä kertaa Billboard Music Awards -gaalassa Los Angelesissa sunnuntaina.

Miley Cyrus on tuonut uutta musiikkia ihmisten kuultavaksi täysin uudenlaisella tyylillä. Herkkä Malibu-kappale yhdistettynä aikuistuneeseen laulajattareen on saanut kaikki uudelleen pauloihinsa. Cyrusin vahva esitys sai yleisön aluksi hiljenemään ja loppua kohti hurraamaan kun katolta alkoi satamaan ihmisten päälle valtava määrä ilmapalloja.

Kappaleen ensiesitys meni varmasti vielä paremmin kuin nainen olisi osannut unelmoidakaan. Kappaleen loppua kohti Miley Cyrus alkoi liikuttumaan ja hänen äänensä alkoi värisemään viimeisten sanojen aikana, ja nainen oli silminnähden otettu siitä miten hyvin artistikollegat ottivat hänet ja uuden musiikin vastaan.