Näin näytät kuvissa hoikemmalta – 10 vinkkiä

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa suositut fitnessmallit ja -bloggaajat ovat viime aikoina paljastaneet, että monet muutoskuvat voivat olla huijausta, koska eri asennoilla ja vaatteila henkilö saadaan näyttämään heti hoikemmalta kuin juuri otetussa kuvassa.

TheTalko-sivusto kertoi 10 parasta niksiä siihen miten kuvassa voi halutessaan saada itsensä näyttämään paljon hoikemmalta ja parempikuntoiselta kuin oikeasti on.

1. Meikkaus

Monet ottavat niin sanotun ennen-kuvan itsestään ilman meikkiä. Kun tuoreempaan kuvaan meikataan, kahden kuvan välinen ero on suurempi ja muutoskin tuntuu katsojasta suuremmalta.

2. Ryhti

Kun ihminen seisoo hyvässä ryhdissä kuvassa, hän näyttää heti paljon hoikemmalta.

3. Jalka sivulle

Kuvassa kannattaa ottaa poseerausasento, jossa paino on laskettuna toiselle jalalle ja toinen jalka ojennettuna sivulle. Näin jalat näyttävät kuvissa hoikemmilta ja pidemmiltä.

4. Valaistus

Takaa tuleva valo ei anna vartalolle oikeutta. Hieman etuviistosta tuleva valo sen sijaan korostaa jokaista vatsalihasta ja pienintäkin edistysaskelta, jonka henkilö on mahdollisesti kovalla työllä ansainnut.

5. Vaatteet

Vaatteilla voi halutessaan korostaa tai peittää jotakin vartalonosaa. Varsinkin pikkuhousujen tai urheiluasujen koolla ja mallilla on paljon merkitystä. Hyvin istuvat vaatteet saavat henkilön näyttämään helposti hoikemmalta, mutta liian pienet ja puristavat eivät.

6. Kuvakulma

Kasvokuva kannattaa ottaa yläviistosta, jolloin kasvot näyttävät hoikemmilta.

7. Lihasten jännittäminen

Lihasten jännittäminen saa vartalon näyttämään heti paremmalta ja rasvattomammalta.

8. Rusketus

Ruskettunut iho saa henkilön näyttämään heti kiloja laihemmalta.

9. Kuvien muokkaaminen

Monet Instagram-tähdet muokkaavat heidän kuviaan näyttääkseen vielä paremmalta.

10. Itsevarmuus

Kuvissa kannattaa seistä itsevarmasti, koska silloin seisoo automaattisesti selkä suorassa ja näyttää hoikemmalta.