Naiset hoi! Näistä trendeistä miehet eivät pidä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten pukeutumistrendit vaihtelevat eri aikakausien ja vuodenaikojen myötä, mutta miesten mielipide naisten pukeutumisesta ja tyylistä pysyy kuitenkin melko muuttumattomana vuodesta toiseen. The Talko -kanava listasikin nyt naisten tyylin suhteen trendejä, jotka eivät ole miesten mieleen.

Nousevana trendinä on hiusten suhteen se, että naiset ajelevat kaikki hiuksensa pois aivan parin senttimetrin mittaiseksi. Tämä hiustyyli viestii miehille siitä, että naisia ei kiinnosta heidän mielipiteensä. Yleisestä näin lyhyt hiustyyli ei olekaan miesten mieleen, sillä tutkimusten mukaan miehet näkevät aina ensimmäisenä naisen hiukset.

Naiset pitävät tällä hetkellä hyvin muodikkaana erilaisten printtien ja kuviollisten vaatekappaleiden yhdistelemistä pukeutumisessaan. Monien miesten silmissä erilaiset yhteensopimattomat kuviolliset vaatteet näyttävät yhdessä käytettynä sekavalta ja tyylittömältä yhdistelmältä.

Korkeavyötäröiset hameet ja housut eivät ole miesten mieleen, mutta naiset tuntuvat kuitenkin rakastavan niitä. Korkeavyötäreiset housut saavat takapuolen näyttämään eri malliselta ja pidemmältä, minkä vuoksi ne voivat antaa naiselle omituisen ja epäsuhtaisen vartalomallin.