Opettaja harrasti seksiä oppilaansa kanssa – odottaa vankilassa tuomiotaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen kemianopettaja on testannut ihmisten välistä kemiaa teini-ikäisen oppilaansa kanssa. 35-vuotias Tiffany Michelle Geliga oli ollut seksisuhteessa 17-vuotiaan pojan kanssa. Asia tuli julkisuuteen, kun eräs äiti löysi poikansa puhelimella olleita seksiviestejä opettajalta.

Port St. Lucien poliisi on julkaissut lehdistötiedotteen tapauksesta, jossa kasvatusalan ammattilainen, Tiffany Michelle Geliga, oli lähetellyt irstaita viestejä ainakin kahdelle 17-vuotiaalle oppilaalleen. Kun toisen pojan äiti oli löytänyt epämääräiset viestit, ilmoitti hän asiasta poliisille.

Poika kielsi harrastaneensa seksiä opettajansa kanssa, mutta kertoi, että hänen luokkatoverinsa olisi mahdollisesti ollut Geligan kanssa yhdynnässä ainakin kaksi erillistä kertaa kampuksella parkissa olleessa autossa.

Poliisit järjestivät opettajalle ansan, jossa nainen puhui seksiseikkailuistaan teinille poliisien kuunnellessa taustalla. Opettaja on toimitettu lääninvankilaan odottamaan tuomiota, CBS News uutisoi.