Pastorin hurja väite: ”Minulla on Jumalan henkilökohtainen puhelinnumero”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Zimbabwessa kristillisiä jumalanpalveluksia järjestävä julkkispastori Paul Sanyangore väittää, että hänellä on suora yhteys Jumalaan puhelimitse. Pastor Talent -nimellä saarnaava mies saa kertomansa mukaan suoria ohjeita Jumalalta kännykän välityksellä. Hän ei ymmärrä, miksi ihmiset ihmettelevät asiaa.

– Minulla on suora yhteys Jumalaan. Itseasiassa minulla on puhelimessani Hänen puhelinnumeronsa ja soitan Hänelle aina kun tarvetta ilmenee. Ihmiset pystyvät keskustelemaan Jumalan kanssa, joten miksi epäilisitte, etten voisi myös soittaa hänelle?, Sanyangore kertoi H-Metro -lehden haastattelussa.

Miehen aikomuksena on aloittaa uusi televisio-ohjelma kirkon omalla Victory TV -kanavalla. Heaven Online -nimisen ohjelman ideana on järjestää puhelinkeskusteluja uskovaisten ja Jumalan välille. Mies on luvannut jakaa Jumalan suoran puhelinnumeron seurakuntalaisilleen tulevassa messussaan.