Raskauskuvasta tuli nettisensaatio – photoshoppaus saa kyyneliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raskauskuvien teettäminen ammattilaisella on nykyisin melko yleistä, mutta Veronica Phillipsin raskauskuvasta on nyt tullut maailmanlaajuinen nettisensaatio. Hän halusi ikuistaa raskausvatsansa ammattilaiskuvaajan toimesta, mutta samaan kuvaan ei saatu ikävä kyllä aviomiestä, koska tämä palvelee Yhdysvaltojen asevoimissa ulkomailla.

Miamilainen McMahon kuuli Phillipsiltä, että tämän aviomies Brandon ei pääse paikalle. Valokuvaajan sydän särkyi kuullessaan tilanteesta, jolloin hän sai ajatuksen yhdistää aviomies kuviin digitaalisella kuvankäsittelyllä, BuzzFeed uutisoi.

Tuloksena oli koskettava valokuva, jossa aviomies näyttää pitävän kättään hellän suojelevasti raskausvatsan päällä kaukaa merten takaa. Nyt kuva on tavoittanut jo reilusti yli miljoona silmäparia, ja valokuvaaja on innoissaan siitä, että hänen otoksensa on voinut levitä näin laajalle.