Yksivuotias tyttövauva joutui tikattavaksi – kesti kipua paremmin kuin moni aikuinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset joutuvat monesti pieniin onnettomuuksiin kaatuillessaan ja kokeillessaan uusia asioita. Nyt videolla nähdään todella urhea tyttövauva, joka on joutunut lääkärin vastaanotolle tikattavaksi lyötyään päänsä.

Yksivuotias Anya-tyttö löi päänsä, minkä seurauksena otsaan oli tullut iso haava, joka oli vuotanut paljon verta. Vanhemmat ovat kuvanneet videolle tilannetta, jossa Anya-vauva on lääkärissä tikattavana. Moni vauva itkisi tällaisessa tilanteessa hysteerisesti, mutta Anya on todella rohkea ja kestää neulan nipistelyä.

Äiti pitelee Anyan päätä paikoillaan ja laulaa tytölle samalla kun haavaan ommellaan tikkejä. Lääkäri on lapsen oma isoisä, mikä voi olla myös yksi syy siihen, että lapsi näyttää kokevansa olonsa turvalliseksi. Tyttö tuijottaa tuimalla katseella äitiään suoraan silmiin samalla kun haavaa ommellaan.