Supermalli säväytti Cannesissa – silmiähivelevä näky punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Taannoin hän päätyi otsikoihin saatuaan potkut Christian Diorin muotinäytöksestä vääränlaisen kuppikokonsa vuoksi. Parhaillaan kaunotar on Cannesissa.

Eilen Dunn kuvattiin Cannesin elokuvajuhlilla The Killing Of A Sacred Deer -elokuvan juhlissa upeaan iltapukuun pukeutuneena. Samoissa juhlissa oli paikalla muhkea joukko muitakin julkkiksia, joista Jourdan erottautui edukseen.

Jourdan Dunn on muotiuransa lisäksi vuonna 2009 syntyneen Riley-pojan äiti. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.

Splash
Splash