Naiset testasivat somessa ylistettyjä rintaliivejä – näin ne toimivat oikeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa on nähty viime kuukausien aikana paljon naisille suunnattuja mainoksia, joissa esitellään uusia Get Cleavage -rintaliivejä. Liivit eivät käytännössä edes ole varsinaiset liivit, vaan rintojen eteen kiinnitettävät suojukset, jotka kiristetään keskellä olevalla nyörityksellä.

Get Cleavage -rintaliivien tarkoitus on saada rinnat näyttämään upealta ilman oikeita rintaliivejä. Nyt naiset pääsivät testaamaan kameran edessä, että onko uusi keksintö pelkkää huijausta vai toimiiko menetelmä niin kuin se upeissa mainosvideoissa näyttää toimivan.

Uuden mekanismin avulla nainen pystyy käyttämään hyvin avonaisia paitoja ja mekkoja, joista puuttuu esimerkiksi selkä- tai kylkikaistale kokonaan. Naiset testasivat videolla Get Cleavage -liivejä ja huomasivat ilokseen, että ne todella toimivat.

Uusi mekanismi antoi pienirintaisille naisille todella vaikuttavan rintavaon, joka varmasti kiinnittää muidenkin huomion. Liivien paikoillaan pysymisessä kuumalla ilmalla oli kuitenkin hieman vaikeuksia, koska hikoilu sai tarrapinnan irtoamaan.