Tähdet rukoilevat Manchesterin terrori-iskun uhreille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkimaailmassa on järkytytty viimeöisestä terrori-iskusta, joka tapahtui poptähti Ariana Granden konsertissa Manchesterissa. Tällä hetkellä iskun uhrien lukumäärä on noussut jo yli 80 faniin, joista tällä hetkellä 22 on Daily Mail -lehden mukaan menehtynyt ja noin 60 loukkaantunut.

Terrori-iskua on pidetty erityisen raukkamaisena siitä syystä, että se kohdistui täysin viattomiin ihmisiin konsertissa, jossa suurin osa yleisöstä oli lapsia ja nuoria. Tilaisuudella ei ollut minkäänlaista poliittista merkitystä, mikä on tehnyt iskusta vieläkin vaikeamman ymmärtää.

Manchesterin tapahtumat ovat koskettaneet myös monia muita tähtiä, jotka ovat tottuneet esiintymään tuhatpäisille yleisöille suurilla konserttisaleilla ja areenoilla. Muun muassa Taylor Swift, Katy Perry, Harry Styles, Demi Lovato ja David Beckham ovat surreet tapahtunutta julkisesti ja esittäneet sosiaalisessa mediassa surunvalittelujaan.

Konsertissa tapahtunut räjähdys on tietojen mukaan saanut alkunsa selkäreppuun rakennetusta naulapommista, joka räjäytettiin vasta konsertin jälkeen, minkä vuoksi se sai paljon tuhoa aikaiseksi ihmisten pakkautuessa uloskäyntien luokse.