Tarjoilija kutsuttiin Orlando Bloomin sviittiin – menetti työnsä yhteisen yön takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkupäivistään antaumuksella nauttiva näyttelijä Orlando Bloom on käyttänyt viehätysvoimaansa hyväkseen iskiessään kauniin tarjoilijattaren yöseurakseen. A-luokan julkkis oli kiinnittänyt huomionsa 21-vuotiaaseen romanialaistarjoilijaan lontoolaisessa luksusravintolassa.

Hollywood-tähti Orlando Bloom yöpyi äskettäin Lontoossa Chiltern Firehouse -nimisessä majoitusalan liikkeessä. Hän oli illallistanut hotellin ravintolassa, jossa työskenteli Viviana Ross -niminen nainen. Nainen oli saanut Bloomilta kutsun sviittiin työvuoronsa päätteeksi, Daily Mail uutisoi.

Viviana Ross oli viettänyt intohimoisen yön näyttelijän kanssa. Hän kehui miestä hyväksi rakastajaksi. Valitettavasti hotellin henkilökunta oli löytänyt alastoman naisen tähden sängystä seuraavana aamuna. Hotellin johtaja oli raivostunut tarjoilijan sekaantuneen hotellin asiakkaisiin ja antanut hänelle potkut. Ross on sanonut, että Bloomin kohtaaminen oli työn menettämisen arvoista. Nainen yrittää luoda uraa näyttelijänä.

Don't give me that look. 👀

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

Passionate from miles away. 💫

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

Self love. Body love. Red love. #polaroids #nosize0here #whodefinesbeauty

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

Can't wait for the weekend 💃🏽💃🏽💃🏽💃🏽 #aycaramba

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on