Miten mahdollista? Puolialaston Cher kuin parikymppinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatarlegenda Cher osallistunut viime vuonna mallikuvauksiin, jonka tulokset nähtiin Marc Jacobsin kampanjan yhteydessä. Muotisuunnittelija oli sitä mieltä, että Cher tarjosi hänen muotitalonsa kampanjalle virkistävää vaihtelua. Nyt 70-vuotias Cher on säväyttänyt jälleen.

Supertähti esiintyi Yhdysvaltojen Las Vegasissa järjestetyssä 2017 Billboard Music Awards -gaalassa erittäin rohkeassa asussa ja vähäpukeisena, mutta onnistui yllättämään katsojat todella upealla vartalollaan. Ihan heti ei nimittäin kuvien perusteella uskoisi tähteä ikäisekseen.

Daily Mail -lehden mukaan Marc Jacobs sai inspiraation Cheristä New Yorkissa järjestetyssä MET-gaalassa. Ystävykset olivat törmänneet tilaisuudessa pitkän tauon jälkeen ja he olivat viettäneet iltaa yhdessä. Jacobs tuli vakuuttuneeksi illan aikana siitä, että Cher on juuri se, mitä hänen uusimman malliston kampanja kaipaa. Marc ja Cher ovat molemmat olleet tyytyväisiä lopputulokseen.

Splash
Splash
Splash