Manchesterin isku: Ariana Grande lensi välittömästi Yhdysvaltoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissayönä Iso-Britannian Manchesterissa järjestetyssä Ariana Granden konsertissa tehty pommi-isku on vienyt tähän mennessä 22 ihmisen hengen ja 59 on loukkaantunut. Isku tehtiin reppuun kätketyllä naulapommilla konserttiareenan lipunmyyntiaulassa sisäänkäyntien lähellä pian konsertin päättymisen jälkeen.

23-vuotias Ariana Grande oli syvästi järkyttynyt konsertissaan tapahtuneesta terrori-iskusta, ja hän julkaisi pian sen jälkeen anteeksipyynnön Twitterissä. Nyt on selvinnyt, että Ariana Grande poistui Iso-Britanniasta välittömästi iskun jälkeen yksityiskoneellaan.

Suihkukoneessa olivat Arianan lisäksi mukana hänen äitinsä Joan Grande ja laulajan koira. Seurue lensi Manchesterista Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevaan Boca Ratoniin, joka on Granden kotikaupunki. Lentoa vastassa oli Arianan poikaystävä Mac Miller, E! News uutisoi. Ariana, hänen äitinsä ja Miller halasivat toisiaan pitkään lentokoneen saavuttua perille.

Ariana Granden taustavoimat ilmoittivat eilen, että tähden maailmankiertueen Euroopan osuus on peruttu. E! Newsin vahvistamattomien tietojen mukaan jopa jotkut Euroopan kiertueen konsertit pyrittäisiin vielä tekemään. Kiertueen jatkamisesta muualla maailmassa ei ole tehty vielä päätöksiä.