Chrissy Teigen pani sanat suuhun treffeillä: ”Pidätkö peppuseksistä?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja perheenäiti Chrissy Teigen on vähitellen palannut mallin töiden pariin Luna-tyttären syntymän jälkeen. Nyt Teigen sai tilaisuuden osallistua hieman epätavallisempaan tehtävään, kun hän pääsi antamaan ohjeita pikatreffeillä olevalle miehelle.

Pikatreffeillä sinkut pääsevät näkemään paljon uusia ihmisiä ja viettämään lyhyitä sokkotreffejä, jotka kestävät vain muutaman minuutin ajan. Vanity Fair -kanavan julkaisemalla videolla nähdään millaisia treffejä Danny-niminen mies pääsee viettämään kun Chrissy Teigen saa luvan syöttää hänen korvanappiinsa miehen iskurepliikit.

Dannyn treffeillä keskustelut ovat kaikkea muuta kuin tavanomaiset Chrissy Teigenin päästessä vauhtiin. Teigen pyytää miestä kysymään naisilta esimerkiksi sitä, että pitävätkö he peppuseksistä tai haluavatko he kuoltuaan päästä arkkuun vai tuhkattavaksi. Treffien päätteeksi naiset pääsivät kuitenkin näkemään, että kuka erikoisten repliikkien takana oikein oli.