Kuppikakut aikuiseen makuun – koristele kuohuviinikuorrutteella

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kesän juhlia miettiessä kannattaa kiinnittää huomiota pieniin yksityiskohtiin. Aikuisten juhlissa voi tarjoilla alkoholia mitä kekseliäimmillä tavoilla. Alkoholista voi valmistaa boolin ja drinkkien lisäksi mehujäitä, kakkuja tai vaikkapa hyytelömäisiä naposteltavia.

Mikäli haluaa antaa vängän vivahteen kakkuihin tai muffinsseihin, voi leivonnaisten koristeluun ottaa mukaan Lakelandin uutuustuotteet. Purkeissa myytävän kuorrutteen makuvaihtoehtoina ovat italialainen prosecco ja gin & tonic. Kuorrutteessa on vain maku, eikä lainkaan alkoholia. Valitettavasti tuotetta voi tilata vain Yhdistyneen kuningaskunnan alueella.

Toki samankaltaisia kuorrutteita voisi tehdä myös itse. Tällöin kuitenkin vaarana on, että oikeanlaisen makuelämyksen aikaan saamiseksi joutuu maistelemaan tuotoksia useampaan eri otteeseen, eikä leipurista lopulta enää olekaan leivonnaistensa koristelupuuhiin.

Lakeland