Kuuma hiustrendi leviää hurjaa vauhtia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan joku julkisuuden henkilö onnistuu tekemään omalla esimerkillään trendin, joka lähtee leviämään maailmanlaajuisesti. Poptähti Rihanna oli aiemmin juuri se henkilö, joka sai naiset leikkaamaan hiuksensa lyhyeksi, mutta nyt hänen asemansa on näyttänyt menneen realitytähti Kylie Jennerille.

Tulevan kesän hiustrendeiksi on povattu luonnollisilla sävyillä tehtyjä liukuvärjäyksiä, persikan sävyä, haaleaa pinkkiä ja roosaa. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että julkkiskaunottaret ovat asettamassa täysin uutta trendiä ammattilaisten arvion rinnalle, sillä moni on viime aikoina leikannut hiuksensa polkkamittaan.

Muun muassa Kylie Jenner, Kendall Jenner, Bella Hadid, Rihanna ja Katie Holmes ovat viime aikoina viihtyneet melko samanlaisessa hiusmallissa. Moni on halunnut polkkamittaisen tumman hiustyylin, joka stailataan huolettomilla laineilla ja tuotteilla, jotka saavat hiukset näyttämään lähestulkoon kosteilta.

thank you @parsonsschoolofdesign for a lovely evening, and for honoring us!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

🙍🏻

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

🖤💋

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Splash