Pacific Coast Highway suljettu – mutavyöry peittänyt osan tiestä

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa Tyynenmeren rannikkoa pitkin kulkeva Pacific Coast Highway on yksi maan ikonisimmista ajoreiteistä. California State Route 1 on nyt suljettu suuren mutavyöryn peittäessä osan tiestä alleen. Autoilijat joutuvat käyttämään kiertoreittiä Big Surin alueella.

Massiivinen maanvyörymä on peittänyt alleen pitkän pätkän Kalifornian rantaviivalla kulkevasta ajoreitistä. Mikäli olet aikeissa matkustaa kohti Yhdysvaltojen länsirannikkoa ja suunnittelet legendaarisen maisemareitin ajamista, kannattaa reittivalinta muokata uudenlaiseksi. Pacific Coast Highway tulee nimittäin pysymään suljettuna pitkään.

Upeiden maisemien ja merinäköalan kautta kulkeva Highway 1 on legendaarinen reitti Los Angelesin ja San Franciscon välillä matkustaville. Sen kokonaispituus on noin tuhat kilometriä. Reitin varrella on lukuisia näköalapaikkoja esimerkiksi valaiden katselemista varten.

UPDATE: We've received a lot of questions regarding the slide & where it is located. We hope the following information is helpful in giving everyone idea of where it is at. Mud Creek is on Highway 1, 8 miles north of the Monterey/San Luis Obispo county line, about 10 miles north of Ragged Point or 25 miles north of San Simeon (Hearst Castle). It is located at PM 8 on Highway 1.ZSMCSO airplane Idaho 90 up in the air to put eyes on the recent landslide at Mud Creek in Big Sur. The slide went from bad to worse over the weekend and the video will give you a glimpse at the undertaking needed to open the road again. There are several trucks parked on the highway south of the slide for reference. JV

Publié par Monterey County Sheriff's Office sur lundi 22 mai 2017