Venäläisen isoäidin videot huvittavat: ”Hyppään kalliolta ilman laskuvarjoa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläinen isoäiti on tehnyt jo vuosia todella hauskoja ja erikoisia videoita, joita hän on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan. Nyt naisen hauskat videot ovat alkaneet saamaan kunnolla tuulta purjeisiinsa kun niitä on alettu jakamaan sosiaalisessa mediassa.

Facebookissa leviää tällä hetkellä hulvaton kooste, jossa nähdään minuutin aikana otteita useista Tatianan tekemistä videoista. Isoäiti kokeilee videoissaan monenlaisia efektejä ja jälkikäsittelyitä kuvaten videot aina vihreää taustaa vasten, jolloin isoäiti saa vaihdettua taustaksi haluamansa maiseman.

Ihmisiä on huvittanut erityisesti video, jossa Tatiana kertoo hyppäävänsä kalliolta alas ilman laskuvarjoa. Nainen on kiinnittänyt toppatakkiinsa oranssia kangasta, jonka avulla hän liitelee ilmassa huutaen välillä jännityksestä ja kauhusta.

Russian grandma creates incredible green screen videos

You have to see her jump off the cliff 😂

Publié par HERB sur lundi 22 mai 2017