Julkkiskomistus ja teinipoppari lemmenlomalla – paparazzi tallensi kourimisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Scott Disick on kertonut avoimesti, että hän on seksiaddikti. Mies huusi asian tilanteessa, jossa hän oli jälleen jäänyt kiinni huolettomista naisseikkailuistaan. Muutama päivä sitten Disick yllätti, kun selvisi, että hän on ryhtynyt seurustelemaan itseään lähes puolta nuoremman teinitytön kanssa.

Disick vei 19-vuotiaan Bella Thornen muutama päivä sitten ravintolaan illalliselle, minkä jälkeen kaksikko oli jatkanut iltaansa The Peppermint Club -yökerhossa. Nyt uusi julkkispari on ehtinyt jo Ranskan Cannesiin, jossa he viettävät lemmenlomaa yhdessä.

Kourtney Kardashianin lasten isä Scott Disick on ollut vaihtelevasti viime vuosien aikana suhteessa Kourtneyn kanssa ollessaan yhteisten lasten vuoksi luonollisestikin hyvin läsnä perheen arjessa. Nyt mies näyttäisi kuitenkin siirtyneen eteenpäin alettuaan tapailemaan useita muita naisia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash