Nainen näytti tavalliselta lenkkeilijältä Cannesissa – sitten silminnäkijät huomasivat kenestä oli kyse

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee parhaillaan nousua muotimaailmassa, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Eilen Izabel päätti suunnata lenkille Cannesin upeille rantabulevardeille. Häntä tuskin tunnistettiin ennen kuin vasta aivan lähietäisyydeltä, mutta Ambrosiolla oli todella näyttävät lenkkivarusteet yllään.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.

PÄIVITYS: Splash-kuvatoimistolta olivat menneet Izabel Goulart ja Alessandra Ambrosio sekaisin, joten kerroimme alunperin, että kuvissa on Ambrosio. Hän on kuitenkin todellisuudessa Meksikossa juuri nyt. Pahoittelut.

Splash
Splash
Splash