Kim Kardashian esitti suruvalittelunsa – kuvavalinta suututti fanit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikkimaailmassa on järkytytty terrori-iskusta, joka tapahtui poptähti Ariana Granden konsertissa Manchesterissa. Tämän hetken tietojen mukaan 22 ihmistä on menehtynyt ja 120 ihmistä on loukkaantunut iskussa.

Manchesterin tapahtumat ovat koskettaneet myös monia tähtiä, jotka ovat surreet tapahtunutta julkisesti ja esittäneet sosiaalisessa mediassa surunvalittelujaan. Myös Kim Kardashian julkaisi hänen faneilleen oman viestinsä, mutta suruvalitteluihin liitetty iloinen kuva sai kuitenkin monet raivon partaalle.

Kim Kardashian sai paljon lokaa niskaansa julkaistuaan kuvan, jossa hän juhlii isossa väkijoukossa Ariana Grande vierellään. Tähti halusi kaiketi jakaa itsestään vain kuvan, jossa hän esiintyi Ariana Granden kanssa, mutta ei välttämättä ajatellut asiayhteyttä sen pidemmälle. Monien mielestä kuva oli todella loukkaava, minkä jälkeen Kardashian on poistanut sen omalta Instagram-kanavaltaan.