Koira tepasteli studioon – keskeytti uutiset haukkumalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suorissa uutislähetyksissä on totuttu näkemään toimittajien ja reporttereiden tekemiä mokia. Nyt kuitenkin venäläisen Mir24-televisiokanavan uutiset ovat keskeytyneet yllättävän studiovieraan takia. Lähetykseen tepasteli koira.

Keltapaitainen uutisankkuri luki uutisia kameralle, vaikka hänen mikrofoninsa kautta kuului selkeästi lemmikkielämelle tyypillistä tuhinaa. Naisen puhe keskeytyi koiran kovaan haukahdukseen. Uutistenlukija selkeästi säikähti koiran kovaa ääntä.

Musta koira nousi lopulta pöytää vasten haistelemaan uutistenlukijan papereita. Emme tiedä, mitä nainen venäjäksi sanoi kameralle, mutta lopulta hän jatkoi uutisointia kuin mitään ei olisi tapahtunut. Koiran läähätys kuului edelleen taustalta.