Mies tanssi kuskeille liikennevaloissa – upea show videolle!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin verkossa levisi hauska video, jossa mopopoika harjoitteli omia tanssitaitojaan keskellä liikennevaloja. Poika oli niin eläytynyt musiikkiin, että hän ei pystynyt olemaan liikkumatta sen rytmissä kun hän joutui pysähtymään liikennevaloihin. Nyt eräs mies on nähty tanssimassa liikennevaloissa autoille, jotka ovat joutuneet pysähtymään.

Massachusettsin Dorchesterissa asuva mies oli huomannut, että hänen työmatkansa varrella sijaitsee yhdet liikennevalot, joiden luona eräs mies on aina tanssimassa. Mies tanssii liikennevaloissa pysähtyneille autoille tien sivussa ja esittelee itsevarmasti parhaimpia tanssiliikkeitään.

Hauskalla videolla kuullaan miten videon kuvannut mies on alkanut kannustamaan tanssijaa. Hän oli kyseisenä päivänä päättänyt, että mikäli hän näkee miehen matkallaan tanssimassa hän pysähtyy ja kuvaa upean eläytymisen videolle. Kuvaaja päätti myös auttaa miestä pääsemään oikeanlaiseen tanssitunnelmaan avaamalla autonsa ikkunaa, jolloin mies kuuli oikeaa musiikkia tanssiessaan.