Mies varasti 800 kenkäparia Niken myymälästä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa asuvaa miestä epäillään mittavan kenkävarkauden suorittamisesta. Hänen uskotaan vieneen peräti 800 kenkäparia Portlandissa sijaitsevasta Niken tehtaanmyymälästä.

52-vuotias mies ei varastanut 800 kenkää kerrallaan, vaan rikokset tapahtuivat neljänä eri päivänä. Hän varasti jalkineita ensimmäisen kerran 27. Maaliskuuta ja viimeisen kerran 6. toukokuuta. Mies jäi kiinni, kun hänet tunnistettiin kaupan valvontakameran videolta.

Yhteensä 5.000 dollarin edestä jalkineita vienyt varas on sittemmin myöntänyt tekonsa. Hän myi kengät kaduilla rahoittaakseen huumeriippuvuuttaan. USA Today -sivuston mukaan mies on tuomittu aikaisemmin 23 törkeästä rikoksesta, 22 lainrikkomuksesta ja 21 ehdonalaisen rikkomisesta.