Ilkeä pilailukuva leviää – näin näytät Cara Delevingneltä kuminauhan avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Catwalkeilla menestystä luonut Cara Delevingne on pitänyt taukoa mallintöistä ja keskittynyt uuteen näyttelijänuraansa. Naisella on edelleen innokas fanikunta, joka jumaloi tuuhekulmakarvaisen naisen ulkonäköä.

Kuva: Splash

Nyt Made in Poor Taste -sivusto on julkaissut Instagramissa kuvan, jolla kerrotaan humoristinen keino saavuttaa caradelevingnemäinen ulkonäkö. Kulmakarvojen korostaminen onnistuu kumilenkillä. Kuva on julkaistu muutama päivä sitten ja se on saanut jo yli 50.000 tykkäystä.

24-vuotias brittitähti on kertonut olevansa biseksuaali. Hän on seurustellut muun muassa amerikkalaisen muusikko Annie Clarkin kanssa. Nainen on viime vuosina laajentanut uraansa mallimaailmasta myös valkokankaalle. Hänet tullaan näkemään lähivuosina elokuvissa kuten Tulip Fever ja Valerian and the City of Thousand Planets.

😂😂 | follow @madeinpoortaste

A post shared by Made In Poor Taste (@madeinpoortaste) on