Nicole Scherzinger yllätti – upeat imitointitaidot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pussycat Dolls -tyttöbändistä noussut laulaja ja X Factor -tuomarinakin toiminut Nicole Scherzinger tunnetaan vahvasta lauluäänestään ja tyrmäävän kauniista ulkonäöstään. Nyt nainen paljasti haastattelussa olevansa myös uskomattoman taitava imitoija.

Hyvät laulajat osaavat monesti käyttää omaa ääntään useilla eri tavoilla ja muodostaa monia erilaisia ääniä. Nyt Nicole Scherzinger näytti The Real Daytime -ohjelman vieraana ollessaan, että hän osaa imitoida monien tunnettujen naistähtien lauluääniä todella osuvasti.

Ohjelman juontajat olivat kuulleet naisen imitointitaidoista, minkä vuoksi he olivat halunneet, että nainen esittelee taitojaan ohjelman kuvauksissa. Scherzinger imitoi yleisön edessä muun muassa Alanis Morissettea, Shakiraa ja Britney Spearsia laulamalla eri kappaleita. Imitoinnit menivät täysin maaliin ja nainen sai studioyleisönkin omilla laulusuorituksillaan hurraamaan.