Orlando Bloom soitti yöseuralaiselleen – pahoitteli tarjoilijan irtisanomista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin lontoolaisessa hotellin ravintolassa työskennelleen Viviana Rossin menettäneen työnsä, koska nainen vietti romanttisen yön Hollywood-tähti Orlando Bloomin kanssa. Näyttelijä on nyt ottanut yhteyttä hotellin johtajaan sekä yöseuranaan olleeseen tarjoilijaan.

Orlando Bloomin taustajoukoista kuiskitaan, että näyttelijä olisi erittäin pahoillaan kuultuaan Viviana Rossin menettäneen työpaikkansa heidän yhteisen yön takia. Mies on soittanut lontoolaisen luksushotelli Chiltern Firehousen toimitusjohtajalle ja pyytänyt häneltä erotetun 21-vuotiaan tarjoilijan puhelinnumeroa. Sen jälkeen Bloom soitti Rossille.

Supernäyttelijä esitti henkilökohtaisen anteeksipyynnön naiselle. The Sunin julkaiseman artikkelin mukaan kaksikolla ei ole tiedossa uutta romanssia tai suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Romanialaissyntyinen Viviana Ross on kuitenkin aikeissa tähdätä itsekin valkokankaille elantoaan tienaamaan, joten yhteinen yö on antanut hänelle runsaasti medianäkyvyyttä.

I'm ready when you are. 🎬#oneshotleft #uncut #90min #action #movie #actress

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on

👀 #knockknock

A post shared by Viviana Ross (@iamvivianaross) on