Paavi tapasi Trumpin – tyly mulkaisu välittömästi nettihitiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on parhaillaan matkoilla, kun hän kiertää valtiovierailuilla ympäri maailmaa. Nyt hän on tavannut myös Paavi Francisin, joka ei ollut kuitenkaan kovin innoissaan Trumpin tapaamisesta. Jäätävän kylmä kohtaaminen tallentui videolle.

Paavin tunnelmat kiteyttää ilme, jolla kirkonmies mulkaisi pikaisesti presidenttiä. Eilen keskiviikkona Vatikaanissa kuvatusta videosta tuli välittömästi nettihitti, jonka eri versiot ovat saaneet jo miljoonia katsojia. Ensin Paavi Francis tervehtii lämpimästi Melania Trumpia, mutta sen jälkeen hän vilkaisee Donald Trumpia tylysti. Tilanne nähdään alla olevalla videolla.

Trump kertoi tapaamisen olevan suuri kunnia, mutta sekään ei saanut Paavia lämpenemään. Heidän aikaisempi kättelynsäkin oli kylmän asiallinen. Oheisella uutisvideolla nähdään, että Paavi oli välillä myös rentoutuneemman näköinen.