Unelmaduunia tarjolla? Eläinlääkäri tarjoaa töitä kissansilittäjälle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä työpaikkoihin tulee, kissansilittäjän ammatin voisi kuvitella lukeutuvan niistä mieluisampien joukkoon. Nyt Irlannin Dublinissa sijaitseva eläinlääkäriklinikka tarjoaa juurikin kyseisen alan töitä.

Just Cats -eläinlääkäriklinikka hakee töihin hyvin kissojen kanssa toimeen tulevaa henkilöä. Työnkuvaan kuuluu potilaina olevien kissojen silittämistä ja rauhoittamista. Hakijoilta edellytetään helliä käsiä ja kykyä osata tulkita kissojen eleitä, kuten kehräystä.

Ilmoituksen mukaan hullun kissaihmisen maine on hakijoille ehdottomasti plussaa. Vaatimuksena on kuitenkin myös Irlannin eläinlääkärivaltuuston myöntävä pätevyys työskennellä eläinlääkäriklinikalla.

– Kyseessä ei ole tyypillinen työ eläinlääkärillä. Me haluamme kissojen nauttivan ajastaan vierailujen tai leikkausten jälkeen, ja haluamme jonkun lohduttavan niitä ja tekevän niistä iloisia, Just Catsin johtaja Roisin Foran kuvailee työpaikkaa Independent.ie -uutissivustolle.